Toimitusehdot

TILAAJA
Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.


TOIMITUSAIKA


Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-7 työpäivän kuluessa.

Kirje 1.lk
kirjeet jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä postittamisesta.

Kirje 2.lk
kirjeet jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postittamisesta.

Itella Economy 16 (Suomi)

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista.
Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lehettämisestä klo 16 mennessä.
Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta jolloin lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16 jälkeen postista. Mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole tiedossa toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä. Vastaanottajalle toimitetaan myös kopio saapumisilmoituksesta sähköpostiin. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Pakettiautomaatti SmartPost (Suomi)
Voit tilata pakettisi (Alle 60x36x60 cm ja alle 35 kg) Postin pakettiautomaattiin.
Paketti toimitetaan tilaajan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste) Manner-Suomessa tai pakettiautomaattiin Virossa. Valitse haluamasi pakettiautomaatti ostoskorista.
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta.
Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi.

Pakettiautomaatista lähetetty paketti kuljetetaan osoitekortissa merkittyyn pakettiautomaattiin tai noutotoimipisteeseen 0 - 3 työpäivän kuluessa lähettämisestä. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on saapumisviikko ja kaksi (2) täyttä kalenteriviikkoa.
Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Postin kotiinkuljetus (Suomi)
Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-7 työpäivän kuluessa.
Posti sopii tarkemman toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Katso palvelualue toimitusaikakyselystä.
Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.
Paketit on mahdollista noutaa myös postista, mutta vastaanottajan pitää olla yhteydessä Itellaan ja sopia lähetyksen toimittamisesta postiin. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Pakettia säilytetään postissa saapumisviikko ja 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli asiakas ei nouda tai vastaanota lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Katso toimitusaikakysely postin sivuilta (Paketit lähetetään postinumerosta 01390) http://www.itella.fi/online-palvelut/tyokalutjalaskurit/toimitusaikakysely.html

Eurooppa / Muut maat
Toimitusaika Euroopan maihin on 1-2 viikkoa.
Muut maat 3-5 viikkoa.


TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Itella
Tuotteet toimitetaan asiakkaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan, tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Eli asiakas voi halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia kaikkiin maihin.


TOIMITUSKULUT


Tilauksen toimituskulut ovat:

Kirjeet, Itella Economy 16, SmartPost (Suomi)
3,15 eur - 50,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan tällöin asiakkaan valitsemalla tavalla, joko kirjeenä tai postipakettina toimitettuna lähimpään postin toimipisteeseen
(Keltainen Kuljetus 16).

Postin kotiinkuljetus (Suomi)
15,00 eur - 100,00 eur / tilaus, riippuen tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen, ovelle saakka.

Eurooppa
5.50 eur - 50,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. (Economy-kirje tai paketti)

Muut maat
7.70 eur - 80,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. (Economy-kirje tai paketti)

Mikäli asiakas jättää tuotteen noutamatta, veloitamme uudelleen lähettämisestä toimituskulut sekä pakkausmaksun.


MAKSUTAVAT


Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia internetissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Klarna Checkout -palvelu on selkeä, koska erotamme ostotapahtuman ja maksun toisistaan. Ensin vahvistat ostoksesi, minkä jälkeen valitset haluamasi maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Klarna-tili, korttimaksu tai verkkopankkimaksu, kaikki maksutavat ovat yhtä turvallisia. Voit myös halutessasi kytkeä PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun.

Käyttäessäsi Klarna Checkout -palvelua hyväksyt alla olevat käyttöehdot sekä henkilötietojesi keräämisen.

Klarna Checkout Käyttöehdot

Käyttäessäsi Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra Stationsgatan 61, 113 43 Stockholm), "Klarna", ehdot alla olevan mukaisesti, sekä mahdolliset liitteet tai muut materiaalit, joihin viitataan ("Käyttöehdot"). Rekisteröitymällä / sisäänkirjautumalla aloitat Klarna Checkout -palvelun käytön. Palvelun käytön myötä hyväksyt myös, että keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mahdollisesti luovutamme tai siirrämme ne kolmansille osapuolille tai EU/ETA-alueen ulkopuolelle. Käyttääksesi Klarna Checkout -palvelua sinun on oltava vähintään 15-vuotias.

Tunnistautuminen, palvelun sopeuttaminen ja riskinarviointi

Klarnan on varmistettava luotettavasti henkilöllisyytesi ja pystyttävä varmuudella tunnistamaan sinut sekä pystyttävä samalla estämään Klarna Checkout -palvelun luvaton käyttö tai väärinkäyttö sekä täyttämään hyvän luotonantotavan edellyttämät vaatimukset. Klarna hakee lisätietoja, kuten esimerkiksi henkilötunnuksen, nimen ja osoitteen sekä luottovaihtoehtojen valinnan yhteydessä myös luottotietoja, ulkopuolisilta palveluntuottajilta. Riskinarvioinnissa Klarna saattaa myös käyttää muita tietoja, joita olet mahdollisesti antanut aikaisempien ostojen yhteydessä, sekä internetistä yleisesti saatavilla olevaa tietoa sekä tietoja siitä, miten olet aikaisemmin noudattanut maksuehtojamme. Klarna Checkout sopeuttaa automaattisesti riskinarvioinnin ja palvelun sisällön uudelleen jokaisella kerralla, kun käytät palvelua eikä sinun tarvitse antaa välttämättömien tietojen lisäksi muita tietoja. Tietyissä tilanteissa aikaisemmin antamasi ja Klarnan hyväksymä osoitteesi näkyy välittömästi sen jälkeen, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi. Hyväksyttyä osoitetta saa käyttää ainoastaan osoitetietojen esitäyttötarkoituksessa oston yhteydessä. Ottamalla käyttöön PIN-koodin pystyt helposti välttämään hyväksytyn osoitteen esitäytön. Viimeistelemällä ostoksen vahvistat henkilöllisyytesi ja oikean toimitusosoitteen.

Maksusuoritus, maksut

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Tällä hetkellä Klarna Checkout -palvelussa tarjolla olevat maksuvaihtoehdot ovat lasku, tililuotto, korttimaksu tai verkkopankkimaksu. Oletusmaksuvaihtoehtona on lasku, kun se on mahdollista. Laskulla maksettaessa pätevät Klarnan kulloinkin voimassa olevat maksuehdot; tällä hetkellä 14 päivän luotto, 5 €:n muistutusmaksu sekä viivästyskorko, joka on suuruudeltaan 7% plus Suomen Pankin kulloinkin vahvistama viitekorko. Klarna Checkout -palvelun käyttö on maksutonta. Valitusta maksuvaihtoehdosta saattaa kuitenkin seurata veroja tai maksuja, katso tarkemmin yksityiskohtaiset maksuehdot valitsemasi vaihtoehdon kohdalta. Klarna voi milloin tahansa lisätä tai poistaa yhden tai useamman Klarna Checkout -palvelussa tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista.

Viimeistelemällä ostoksen Klarna Checkout -palvelussa solmit Klarnan kanssa maksusopimuksen, jossa Klarna mm. takaa, ettei sinun tarvitse maksaa toimittamattomista tuotteista. Klarna hyvittää kaupalle ostojesi verran ja samanaikaisesti oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Riippumatta siitä, minkä maksutavan valitset, maksu kohdistuu Klarnan saatavaan.

Käyttö, PIN-koodi

Klarna omistaa kaikki Klarna Checkout -palvelun oikeudet. Käyttäjänä sinulla on ainoastaan oikeus käyttää palvelua käyttötarkoitusta vastaavalla tavalla tehdäksesi ostoksia voimassaolevien Käyttöehtojen mukaisesti.

Klarna Checkout tarjoaa mahdollisuuden valita henkilökohtaisen PIN-koodin. PIN-koodi on vapaavalintainen vaihtoehto sinulle, joka toivot lisäsuojaa e-ostojesi yhteydessä. Älä valitse koodia, jolla on yhteyksiä omaan henkilötunnukseesi, puhelinnumeroosi tai vastaavaan, äläkä paljasta koodia kenellekään tai kirjaa sitä sellaisella tavalla, jonka perusteella ulkopuoliset voisivat olettaa, että kyseessä on PIN-koodi.

Vakuutus

Vakuutat antamiesi tietojen olevan sinun henkilökohtaiset ja oikeat tietosi ja että sinulla on oikeus solmia sopimuksia ilman huoltajan, edunvalvojan tai muun henkilön hyväksyntää.

Mikäli käytät palvelua oikeushenkilön ominaisuudessa, vakuutat samalla olevasi toimivaltainen solmimaan kyseisen sopimuksen ja täten hyväksyt Käyttöehdot kokonaisuudessaan oikeushenkilön puolesta. Antamalla muiden henkilöiden henkilötietoja vahvistat, että sinulle on annettu suostumus luovuttaa kyseiset tiedot ja että tietoja saa käyttää Käyttöehdoissa kuvattuun tarkoitukseen ja niissä kuvatulla tavalla.

Väärinkäyttö

Muiden kuin omien tietojesi käyttäminen tai sellaisten tietojen käyttäminen, joita et jostain muusta syystä ole oikeutettu käyttämään, sekä Klarna Checkout -palvelun käyttö muutoin käyttötarkoituksen kanssa ristiriidassa olevalla tavalla tulkitaan Klarnan näkökulmasta väärinkäytöksi. Kaikki Klarna Checkout -palvelun väärinkäyttöön tai väärinkäyttöepäilyksiin liittyvät tiedot, esimerkiksi väärien tai harhaanjohtavien tietojen antaminen, tallennetaan ja tietoja käytetään sekä tulevissa riskinarvioinneissa että suojaamaan asianosaisia. Väärinkäyttötapausten yhteydessä Klarna Checkout -palvelun laajempi käyttömahdollisuus evätään käyttäjältä. Myös oma käyttäytymisesi Klarnan palvelujen Käyttöehtojen ja yksittäisten maksuehtojen noudattamisessa vaikuttaa Klarna Checkout -palvelun käyttöön liittyvään riskinarviointiin ja siten mahdollisuuksiisi käyttää (kaikkia) maksuvaihtoehtoja.

Henkilötiedot

Klarna yhteistyökumppaneineen kerää henkilötietojasi tarjotakseen sinulle yksinkertaistetun maksutavan Klarna Checkout -palvelun kautta ja yksinkertaistaakseen maksuprosessia entisestään käyttäessäsi Klarnan palveluita seuraavalla kerralla. Klarna kerää ja käsittelee henkilötietojasi varmistaakseen henkilöllisyytesi, hallinnoidakseen asiakassuhteita, estääkseen väärinkäytöksiä tai maksupalvelun käyttämistä väärin perustein, suorittaakseen asiakasanalyysejä, luottoarviointia, riskianalyysejä, riskienhallintaa sekä kehittääkseen liiketoimintaa, omaan ja erikseen valikoitujen yhteistyökumppaniemme kaupallisiin sekä markkinointitarkoituksiin sekä muutoin täyttääkseen sovellettavien lakien vaatimukset. Kaikki tiedot, jotka voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa sinua henkilönä koskeviksi ovat henkilötietoja. Klarna kerää ja käsittelee esimerkiksi seuraavat henkilötiedot:

  1. Yhteystiedot - nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ym.
  2. Henkilötunnus
  3. Maksutiedot - kortin numero, laskutiedot ym.
  4. Taloudellisia tietoja - esim. tiedot tuloista ja mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä (käytetään niissä tilanteissa, joissa suoritetaan luottotietokysely)
  5. Tavaratiedot - tietoja ostoksistasi
  6. Ostohistoria - tietoja aikaisemmista ostoksista, miten olet aikaisemmin noudattanut maksuehtoja, mahdolliset luoton hylkäämiset ym.
  7. Tietoja tietokoneestasi/laitteestasi - IP-osoite, kieliasetukset, internetselainasetukset ym.
  8. Internetistä yleisesti saatavilla olevat tiedot

Henkilötunnusta käytetään Klarnan järjestelmissä asiakkaan tunnistamiseen ja asiakasnumerona asiakaskäsittelytarkoituksessa. Jos olet aikaisemmin käyttänyt Klarnan maksupalveluja, tietojasi on mahdollisesti tallennettu esimerkiksi asiakashallintatarkoituksiin, arkistointiin liittyen tai vastaaviin hyväksyttäviin tarkoituksiin. Klarna käyttää mahdollista edellä mainittua tietoa varmentaakseen henkilöllisyytesi ja helpottaakseen Klarna Checkout -palvelun käyttöä. Klarna saattaa myös käyttää sähköisiä viestimiä (esim. tekstiviesti ja sähköposti) ottaessaan yhteyttä sinuun. Klarna saattaa luovuttaa tietoja Klarnan yritysryhmän muille yhtiöille, jotka myös voivat käyttää tietoja samalla tavalla ja samoihin tarkoituksiin kuin tässä on kuvattu. Hallinnollisiin tarkoituksiin tietoja voidaan luovuttaa myös sille e-kaupalle, jossa olet tehnyt ostoksesi, sekä erikseen valikoiduille yhteistyökumppaneille asiakasanalyysi- ja markkinointitarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa saatavan siirron yhteydessä perintätoimistolle tai vastaavalle. Tietoja saatetaan myös luovuttaa käsiteltäväksi EU/ETA-alueen ulkopuolelle valtioon, jossa henkilötietojen tietosuojan taso ei ole samalla tasolla kuin EU/ETAalueella. Klarna huolehtii henkilötietojen suojauksesta ja ottaa käyttöön sopivia suojauskeinoja tietojen suojaamiseksi. Sinulla on oikeus kerran vuodessa kirjallisesti pyytää saada käyttöösi itseäsi koskevat tiedot. Sinulla on myös oikeus korjata virheelliset tiedot sekä valita, mikäli et halua vastaanottaa markkinointiviestintää. Klarnalla on henkilötietojen rekisterinpitäjän vastuu henkilötietosi käsittelystä.

Katso myös Klarnan Privacy Statement, jossa on tarkemmin kuvattu miten Klarna käsittelee henkilötietoja. Lisätietoja saat myös ottamalla yhteyttä Klarnaan sähköpostitse: tietosuoja@klarna.fi.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi tässä kuvatulla tavalla, sekä mahdollisen tietojen siirron toiselle yhtiölle tai EU/ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevaan valtioon sekä sähköisen viestinnän käytön esim. markkinoinnissa.

Evästeet

Klarna käyttää evästeitä (cookie). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään Klarnan web-palvelimelta ja jonka internetselaimesi säilyttää tarjotakseen käyttöösi erinäisiä toimintoja. Klarna käyttää evästeitä mm. sopeuttaakseen Klarna Checkout -palvelun sinun käyttösi mukaan sekä web-sivustomme käyttöön liittyviä sisäisiä analyysejä varten. Evästeet eivät voi vahingoittaa tietokonettasi. Lisätietoja Klarnan evästeistä ja niiden käytöstä löydät kohdasta Klarnan Privacy Statement.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt evästeiden käytön.

Muutoksia, lisäyksiä ja muita Palveluita

Klarna muuttaa ja parantaa jatkuvasti palveluita ja varaa itselleen oikeuden muuttaa Ehtoja laajempaa Klarna Checkout - palvelun käyttöä varten. Lue tämän vuoksi aina läpi Ehdot ennen jokaista uutta ostosta. Muita Klarnan tarjoamia palveluita koskee Klarnan kulloinkin voimassa olevat kyseisen palvelun ehdot ja hinnasto. Ehdot ja hinnasto löytyvät osoitteesta www.klarna.fi. Mikäli käy ilmi, että jokin yksittäinen ehto ei ole pantavissa toimeen, ei tämä vaikuta muihin ehtoihin.

Linkit muihin web-sivuistoihin tai muilta web-sivustoilta

Klarna ei hyväksy tai tarkista minkään kolmannen osapuolen web-sivustoja tai applikaatioita emmekä myöskään vastaa tai ole vastuussa näiden sisällöstä miltään osin. Siltä osin, kun käytät kolmannen osapuolen web-sivustoa tai applikaatiota, noudatetaan kyseisen sivuston/applikaation ehtoja.

Vastuurajoitus, sovellettava laki ja riidat

Sen lisäksi, mitä Ehdoista tai pakottavasta kuluttajansuojalainsäädännöstä seuraa, Klarna ei missään tapauksessa ole vastuussa vahingosta, joka välittömästi tai välillisesti on aiheutunut Klarna Checkout -palvelun käytöstä. Klarna ei myöskään ole vastuussa aiheutuneesta vahingosta, jos asiakas ei ole noudattanut PIN-koodia koskevia määräyksiä. Suomen lakia noudatetaan ja mahdolliset riita-asiat käsitellään yleisessä tuomioistuimessa.

Irtisanominen

Sinulla on oikeus käyttää Klarna Checkout -palvelua kunnes sopimus jommankumman osapuolen aloitteesta irtisanotaan. Mainittu irtisanominen tulee voimaan välittömästi, mutta ei vaikuta loppuunsaatettujen ostosten ehtoihin tai niihin liittyviin velvoitteisiin (maksamattomiin laskuihin, maksuihin ym.) tai oikeuteen käsitellä henkilötietoja edellä mainitulla tavalla.


Tilisiirto / Ennakkomaksu

Voit maksaa tilauksen myös ennakkoon tilillemme laskussa olevalla viitenumerolla. Toimitamme tällöin tuotteet heti, kun näemme maksusuorituksen tilillämme. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peruutetaan tilaus. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme ennen eräpäivää.

Lasku
Myös yksityishenkilöt voivat tilata laskulla Klarnan palvelulla. Laskuehdot

Laskutus (Yritykset, kunnat, sairaalat jne.)
Yritykset, kunnat, laitokset, sairaalat ym.
Tilataksenne laskulla, ottakaa yhteyttä
osoitteeseen: asiakaspalvelu@suomi-lelut.fi

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS


Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana.
Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Doublecheck Oy:lle postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton. Täyttäkää ja tulostakaa tämä kaavake tai kopioikaa tiedot paperille ja liittäkää palautuksen mukaan. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite
Suomi-lelut/Doublecheck Oy / Asiakaspalautus
Taikakuja 12
01390 VANTAA

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta.

Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

 

Rekisteriseloste


 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 01.11.2010

 
1. Rekisterinpitäjä
Doublecheck Oy
Taikakuja 12
01390 VANTAA
Suomi / Finland

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Markku Ahtola
+358 045 1295 606
info(at)doublecheck.fi

 

3. Rekisterin nimi

Doublecheck Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
 Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Doublecheck Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

 

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.