Toimitusehdot

TILAAJA
Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.


TOIMITUSAIKA


Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-7 työpäivän kuluessa.

Kirje 1.lk
kirjeet jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä postittamisesta.

Kirje 2.lk
kirjeet jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postittamisesta.

Itella Economy 16 (Suomi)

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista.
Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lehettämisestä klo 16 mennessä.
Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta jolloin lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16 jälkeen postista. Mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole tiedossa toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä. Vastaanottajalle toimitetaan myös kopio saapumisilmoituksesta sähköpostiin. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Pakettiautomaatti SmartPost (Suomi)
Voit tilata pakettisi (Alle 60x36x60 cm ja alle 35 kg) Postin pakettiautomaattiin.
Paketti toimitetaan tilaajan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste) Manner-Suomessa tai pakettiautomaattiin Virossa. Valitse haluamasi pakettiautomaatti ostoskorista.
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta.
Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi.

Pakettiautomaatista lähetetty paketti kuljetetaan osoitekortissa merkittyyn pakettiautomaattiin tai noutotoimipisteeseen 0 - 3 työpäivän kuluessa lähettämisestä. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on saapumisviikko ja kaksi (2) täyttä kalenteriviikkoa.
Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Postin kotiinkuljetus (Suomi)
Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-7 työpäivän kuluessa.
Posti sopii tarkemman toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Katso palvelualue toimitusaikakyselystä.
Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.
Paketit on mahdollista noutaa myös postista, mutta vastaanottajan pitää olla yhteydessä Itellaan ja sopia lähetyksen toimittamisesta postiin. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Pakettia säilytetään postissa saapumisviikko ja 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli asiakas ei nouda tai vastaanota lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

Katso toimitusaikakysely postin sivuilta (Paketit lähetetään postinumerosta 01390) http://www.itella.fi/online-palvelut/tyokalutjalaskurit/toimitusaikakysely.html

Eurooppa / Muut maat
Toimitusaika Euroopan maihin on 1-2 viikkoa.
Muut maat 3-5 viikkoa.


TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Itella
Tuotteet toimitetaan asiakkaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan, tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Eli asiakas voi halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia kaikkiin maihin.


TOIMITUSKULUT


Tilauksen toimituskulut ovat:

Kirjeet, Itella Economy 16, SmartPost (Suomi)
3,15 eur - 50,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan tällöin asiakkaan valitsemalla tavalla, joko kirjeenä tai postipakettina toimitettuna lähimpään postin toimipisteeseen
(Keltainen Kuljetus 16).

Postin kotiinkuljetus (Suomi)
15,00 eur - 100,00 eur / tilaus, riippuen tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen, ovelle saakka.

Eurooppa
5.50 eur - 50,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. (Economy-kirje tai paketti)

Muut maat
7.70 eur - 80,00 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, riippuen tilauksen koosta. (Economy-kirje tai paketti)

Mikäli asiakas jättää tuotteen noutamatta, veloitamme uudelleen lähettämisestä toimituskulut sekä pakkausmaksun.


MAKSUTAVAT


Tilisiirto / Ennakkomaksu
Voit maksaa tilauksen myös ennakkoon tilillemme laskussa olevalla viitenumerolla. Toimitamme tällöin tuotteet heti, kun näemme maksusuorituksen tilillämme. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peruutetaan tilaus. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme ennen eräpäivää.

Laskutus (Yritykset, kunnat, sairaalat jne.)
Yritykset, kunnat, laitokset, sairaalat ym.
Tilataksenne laskulla, ottakaa yhteyttä
osoitteeseen: asiakaspalvelu@suomi-lelut.fi

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS


Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana.
Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Doublecheck Oy:lle postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton. Täyttäkää ja tulostakaa tämä kaavake tai kopioikaa tiedot paperille ja liittäkää palautuksen mukaan. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite
Suomi-lelut/Doublecheck Oy / Asiakaspalautus
Taikakuja 12
01390 VANTAA

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta.

Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

 

Rekisteriseloste


 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 01.11.2010

 
1. Rekisterinpitäjä
Doublecheck Oy
Taikakuja 12
01390 VANTAA
Suomi / Finland

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Markku Ahtola
+358 045 1295 606
info(at)doublecheck.fi

 

3. Rekisterin nimi

Doublecheck Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
 Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Doublecheck Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

 

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.