Tietopelit

Tietopeli - tarut ja tarinat sisältää 350 kysymystä ja yksinkertaiset pelisäännöt. Kysymykset koskevat hahmoja, olentoja ja tapahtumia satujen maailmasta.
3,80 €
Klassinen tietopeli. 2400 Eurooppa-aiheista kysymystä ja vastausta kuuteen kategoriaan jaettuna: historia, kulttuuri, luonto/teknologia/tiede, maantiede, urheilu ja sekalaista. Kerää “postimerkki” joka kategoriasta, suuntaa kohti laudan keskusta ja vastaa viimeiseen kysymykseen voittaaksesi pelin.
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Klassinen tietopeli koko maailmasta. 2400 kysymystä ja vastausta kuuteen kategoriaan jaettuna: historia, kulttuuri, luonto/teknologia/tiede, maantiede, urheilu ja sekalaista.
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kysymykset käsittelevät kaikkea Raamatun synnystä ja sen ajan tavoista ja henkilöistä aina Jeesuksen elämään ja Raamatun ennustuksiin. Tämä peli opettaa, muistuttaa ja viihdyttää!
31,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Suursuosion saavuttanut Iskelmä-tietopeli nyt matkaversiona! Tuotettu yhteistyössä radiokanava Iskelmän kanssa. Peli sisältää kysymyskortteja, joiden kysymykset käsittelevät sekä menneiden vuosikymmenten että tämän päivän iskelmähittejä ja -artisteja. Voittaja on se, joka ensimmäisenä vastaa oikein yhteen kysymykseen jokaisesta neljästä aihealueesta!
6,80 €
Tilapäisesti loppu

sulje


2400 kysymystä ja vastausta kaikesta suomalaiseen moottoriurheiluun liittyvästä aina formulasta motocrossiin ja rallista kilpaveneilyyn.
31,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Suosittu koko perheen tietopeli Suomesta! Peli sisältää 400 kysymyskorttia, joista 100 on kuvakortteja. Uudistetun version ajankohtaiset kysymykset on jaettu kuuteen kategoriaan, jotka ovat historia, kulttuuri, luonnontiede, maantiede, urheilu ja yleistieto.
31,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje