Suomi-lelut suosittelee

Mini-sukset 65 cm. Ne klassiset mini-skimbat, jotka keksittiin jo ajat sitten. Kypärä olisi suositeltava varuste.
8,50 €

UUTTA!  HYMYHELISTIN TAAS SAATAVILLA! UUDET VÄRIT! Hymyhelistimellä on nyt sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -tunnus.

Suomalaisten hyvin tuntema Hymy-helistin on ollut useana vuonna äitiyspakkauksessa. Nyt hymyhelistin palaa myyntiin.

Helistin on suunniteltu vauvan näkökulmasta. Lelu on kevyt, jotta vauvan kehittyvän motoriikan aiheuttamat tahattomat heilautukset eivät satuta vauvaa. Helistimessä on tärkeä yksinkertainen kasvokuvio. Äänen voimakkuus on hillitty eikä vahingoita herkkää kuuloa. Pinnassa on karheita osia, joihin on hyvä hieroa ikeniä ja kahvan muoto on turvallinen ja siitä on helppo pitää kiinni. Lelu on myös erittäin kestävä. 

Tämä lelu sopii ensileluksi, mutta se voi olla myös lapsen ensimmäinen nukke. Kokeile leikkiessä vaihtaa kasvopuolta ja kääntöpuolta tai laita lelu kurkkimaan kulman takaa. 


UUSIA UPEITA VÄREJÄ TILATTAVISSA!

15,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kaikki, jotka ovat lapsuudessaan tutustuneet peliin, isoisät ja -äidit, heidän lapsensa nykyisinä vanhempina - haluavat siirtää perinteen jälkikasvulleen. Ehkäpä juuri siksi, että Afrikan Tähdessä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan hyvältä lasten lautapeliltä: Jännitystä, ajattelua, keskittymistä,...Samalla se kehittää lapsen motoriikkaa ja sosiaalisia taitoja. Kukapa ei muistaisi katkeruutta kun rosvo vei rahat tai riemua, kun sai Afrikan Tähti -jalokiven Cairoon tai Tangieriin...
13,00 € (15,30 €)
Yli 50 vuotta Afrikan Tähden menestyksellisen alun jälkeen Kari Mannerla on tehnyt uuden pelin, joka on kuin "Afrikan Tähti Etelä-Amerikassa".Nyt etsitään Inkan Aarretta ja yritetään viedä se Machu Picchuun, inka-heimon kadonneeseen kaupunkiin.Pelinappuloina toimivat muinaiset kivettyneet jättiläispatsaat. Timanttien sijasta Inkan Aarteessa löydetään kulta- ja hopea-aarteita sekä antiikkisia ruukkuja. Kullan väristen pelilaattojen toiselta puolelta löytyvät Kultainen Auringonpoika, Kultamalja, Hopeakoru, Antiikkivaasi, Kultainen Aurinko, intiaani sekä paholainen, joka vie rahat.
18,00 € (19,80 €)
Suorita tehtäviä ja elä vuosi elämästäsiTämä on alle kouluikäisille lapsille ja nuorille koululaisille tarkoitettu hauska lautapeli. Pelissä liikutaan noppaa heittämällä ja suoritetaan erilaisia tehtäviä.Pelilautaan on kuvattu yksi kalenterivuosi ja tarkoituksena on, että jokainen pelaaja aloittaa pelin oman syntymäpäivänsä kohdalta ja lopettaa samaan kohtaan.
14,50 € (18,30 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Perustraktori sopii pieneen käteen.
Paino 0.16kg Pituus 17cm
5,80 € (7,70 €)
Näiden kanssa viihtyy kuin kala vedessä! Paino 0.5kg
19,00 € (21,50 €)