Ruotsinkieliset pelit

Ett ordförklaringsspel för vuxna som spelas i tvåmannalag. Spelet går ut på att förklara ord. Det gäller att inom vissa gränser, med hjälp av synonymer, motsatser, antydningar mm. förklara så att lagkamraten förstår och gissar så många ord som möjligt, medan sanden rinner ned i timglaset. Lagen förflyttar sig framåt på spelplanen efter antalet rätt gissade ord. Första laget i mål vinner.
22,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


MEDSPELAREN SKA SNABBT GISSA VAD DU HAR RITAT! En spelare ritar medan resten av spelarna försöker gissa vad bilden föreställer, spelarna har sex olika kategorier att hålla sig till. Spelet kan spelas individuellt eller i lag.
12,00 € (19,50 €)
En ny uppdaterad version. Flaggor, länder och huvudstäder från hela världen! Ett mycket lärorikt spel. Består av 200 flaggkort med karta och geografi som ledtrådar. Alla självständiga länder och huvudstäder är med. Flera olika spelsätt som kan anpassas efter ålder och kunskaper. Intressant både för barn och vuxna.
14,90 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Nya LIKA PAR LEKA BÄST - Ännu mera utmanande än originalversionen! Liksom tidigare spelar ni i par och det gäller att veta så mycket som möjligt om sin partner. Paren ställs inför tuffa utmaningar. Vet du exakt vad som irriterar din partner och vad som verkligen går honom/ henne på nerverna?
18,00 € (24,40 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Det kända och roliga spelet där du kastar de två grisarna. Spelaren som först kommer upp till 100 poäng vinner.
6,00 € (11,00 €)
Kom med in i kortspelens fascinerande värld. I spelet finns 2 kortlekar, spel-pengar, noteringsblock och regler till 20 kända och intressanta kortspel. Från enkla barnspel till hasardliknande spel. Kort med svenska figurer.
9,00 € (12,50 €)
Ett roligt bildförklaringsspel för barn. Man spelar i tvåmannalag och minsta antal spelare är 4. Spelet går ut på att beskriva och gissa bilder. Det gäller att förklara för lagkamraten vad bildkorten föreställer så att han/hon kan gissa rätt på så många som möjligt under 1 minut. Ju bättre dina förklaringar är desto snabbare tar man sig mot mål. Spelet blir en spännande kamp mot timglaset!
19,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


En resespelversion av det kända ordspelet! Alias är ett roligt ordförklaringsspel för smarta pratkvarnar. Alias spelas i lag med minst två personer i varje lag och målet är att få medspelarna att gissa så många ord som möjligt genom att ge dem snabba vinkar. Och hela tiden rinner sanden i timglaset... Alias är ett spel där du klarar dig genom att förklara!
5,00 € (8,80 €)