Perhepelit

Koko perheen 40-vuotias peliklassikko. Kimble on helppo ja jännittävä suosikkipeli, joka sopii kaikille 5-vuotiaasta ylöspäin. Pelaajat valitsevat itselleen neljä samanväristä pelinappulaa. Tavoitteena on kuljettaa kaikki pelinappulat ensin pelilaudan ympäri ja lopuksi maaliin. Varo, ettei kukaan syö nappulaasi tai joudut kiertämään koko pelilaudan uudelleen!
12,90 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kuka palauttaa Roope Ankan Ensilantin takaisin Rahasäiliöön? Tämä huikea lautapeli on tuotettu yhteistyössä supersuositun Aku Ankka -lehden kanssa. Pelissä kierretään Ankkalinnaa ja tavataan tuttuja ja hieman oudompiakin hahmoja vuosien varrelta. Tiedätkö sinä, minkä niminen on Ankkalinnan poliisimestari? Ketkä kaksi taistelevat usein Roope Ankan kanssa maailman rikkaimman ankan tittelistä? Entä mihin elintarvikkeeseen Karhukoplan jäsen 176-761 on hulluna? Perheen paras ankisti esiin!
17,50 € (22,50 €)
Taas on suuren lohikäärmeiden taiston aika! Hallitse lohikäärmettäsi ja syökse tulta Suurpedon niskaan tässä jännittävässä taitopelissä. Joka kerta kun osut toiseen lohikäärmeeseen, omasi kasvaa. Voittaja on se pelaaja tai joukkue, jolla taistelun lopussa on pisin lohikäärme. Laadukkaat puiset peliosat takaavat kestävää jännitystä pelikerrasta toiseen!
15,00 € (18,20 €)
Milloin viimeksi joit mehua pillillä? Milloin viimeksi näit tuulimyllyn? Milloin viimeksi... on hauska seurapeli, jossa pelaajat vastaavat tämäntyyppisiin kysymyksiin muiden pelaajien yrittäessä arvata oikeaa ajankohtaa. Mitä lähemmäs oikeaa vastausta arvaat, sitä nopeammin pääset etenemään kohti maalia. Milloin viimeksi…? viihdyttää ja yllättää!
19,50 € (26,50 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Suosittu koko perheen kuva-arvoituspeli. Peli sisältää 300 sanakorttia, joissa kussakin on 6 eri sanaa aihealueittain. Tiimalasi määrää piirtämiseen käytettävän ajan ja arpakuutio piirrettävän sanan aihealueen. Muilla pelaajilla on mahdollisuus arvata sanaa niin kauan, kunnes tiimalasin hiekka on valunut loppuun. Oikeasta arvauksesta saa pisteitä, joiden mukaan edetään pelilaudalla!
16,00 € (19,50 €)
Tässä jännittävässä pelissä pelaajat yrittävät päästä käsiksi Mustaparran aarteeseen. Merirosvonoppa ilmoittaa, mitä pelaajien noppia heitetään, omia vai muiden pelaajien. Tavoitteena on olla se pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet kun Mustaparta ilmestyy: tämä pelaaja saa osan merirosvon kulta-aarteesta. Eniten kolikoita kerännyt pelaaja voittaa!
19,50 € (24,20 €)
Milla Magia on loihtinut Roope Ankan kopioita aihuttaakseen hämmennystä kaupungissa. Todista olevasi aito Roope ansaitsemalla eniten rahaa! Osta osakkeita, kerää käteistä ja kartuta kultavarojasi oman strategiasi mukaisesti. Osaatko tinkiä oikein oikeassa tilanteessa, tai myydä tienaamiasi kultarahoja muille korkeammalla hinnalla?
15,00 € (19,50 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Sarja viihdyttäviä ja kätevän kokoisia tietopelejä koko perheelle. Jokainen peli sisältää 700 haastavaa kysymystä ja vastausta, jotka perustuvat hauskoihin ja jännittäviin teemoihin. Pelit oppii nopeasti ja niitä on helppo pelata. Pelien tavoitteena on kerätä 7 pelimerkkiä vastaamalla oikein seitsemään kysymykseen. Mitä enemmän tiedät, sitä nopeammin olet tiellä voittoon!
9,00 € (10,70 €)
Atlantic Triangle on jännittävä kaupankäyntipeli jossa eurooppalaiset 1700-luvun kauppalaivastot kilpailevat rahasta ja maineesta! Atlantin valtameri ja sen yhdistämät kolme maanosaa toimivat pelikenttänä armottomalle kilpailulle rahasta ja maineesta. Myrskyjä, merirosvoja sekä samaa päämäärää tavoittelevia kilpailijoita uhmaten pelaajat pyrkivät kauppamahtinsa kasvattamiseen ja vastustajiensa lopulliseen voittamiseen. Taitavan kauppiaan on seurattava kysynnän ja tarjonnan muodostamia markkinoita ja uskallettava ottaa riskejä kiriessään kilpailijoidensa ohi matkalla kohti suuruutta.
24,00 € (29,40 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Jalkapalloa pelaavat miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa. Nyt pääset mukaan tähän suureen perheeseen jännittävän SOCCERO ® -pelin avulla. Pelialustana on ruudutettu jalkapallokenttä, jolla kaksi toisiaan vastaan pelaavaa manageria siirtelee pelaajanappuloita ja palloa oman harkintansa ja arpanoppien mukaan. Tavoitteena on tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja, mihin tarvitaan sekä strategiaa että onnea – aivan kuten oikeassakin jalkapallossa.
21,50 € (28,00 €)
Tutut klassikot viihdyttävät seurapeleinä. Tammi-pelissä syötät tai säästät, kumman oletkaan valinnut peliksi. 
Vastustajan voittaminen omalla nopealla nokkeluudella on pelin päämäärä - halusitpa sitä tai et.

Mylly-pelissä asetellaan omia nappuloita pelilaudalle ja poistetaan vastustajan nappuloita onnistuneen myllyn sulkemisen jälkeen. Kun kaikki nappulat ovat laudalla, alkaa jännittävä siirtely. Kuka ensimmäisenä menettää kolmanneksi viimeisen nappaulansa häviää pelin.
6,00 € (10,50 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Kaikille lukutaitoisille älykäs sanaketjupeli.Pelin tarkoituksena on muodostaa sanoja peräkkain siten, että ne liittyvät ainakin yhdellä kirjaimella valmiin ketjun loppupäähän ja kerätä näin mahdollisimman paljon pisteitä.
7,00 € (9,50 €)
Tatun ja Patun kanssa on hauska matkustaa!Tässä Suomi-pelissä pääset matkaamaan ympäri Suomea ja samalla oppimaan paljon kotimaastamme. Tiedätkö missä sijaitsee Suomen korkein tunturi? Entäpä mistä satusetä Topelius on kotoisin?
16,00 € (19,30 €)
Oudossa unidominossa on 45 dominolaattaa sekä 18 erikoista Vastamulkoinen-korttia. Dominoa voi pelata perinteisillä säännöillä tai Tatun ja Patun versiona – vastamulkaisudominona. Vastamulkoinen auttaa täpärässä paikassa tekemällä värillisistä korteista mustavalkoisia ja mustavalkoisista taas värillisiä.Tatu ja Patu tekevät kaikesta hauskaa!
7,00 € (10,10 €)
Tunnettu puistoleikki on nyt saatavissa myös vauhdikkaana lautapelinä. Kirkonrotta yrittää löytää piiloissa lymyävät pelaajat ja näköyhteyden saatuaan alkaa hurja kilpajuoksu kohti kotipesää. Peli sopii koko perheen tai kaveriporukan seurapeliksi. Säännöt on helppo oppia ja pelistä on useita variaatioita, jotka lisäävät vaihtelun mahdollisuuksia.
18,00 € (22,70 €)
Rummy on viihdyttävä ja hauska peli koko perheelle. Rummyssa pelaajat asettavat pöydälle pelikortteja esittäviä laattoja. Laatoista muodostetaan vähintään kolmen samanarvoisen mutta eri maata olevan laatan ryhmiä, tai vähintään kolmen peräkkaisen ja samaa maata olevan laatan suoria. Voittaja on pelaaja, joka ensimmäisenä pääsee eroon kaikista laattatelineensä laatoista. Rummy on helppo oppia, mutta se tarjoaa silti haastetta mestaripelaajillekin! 2-7 pelaajaa, yli 10-vuotiaille!

24,00 € (27,50 €)

Tätä Aliasta voi pelata koko perhe! Perinteisestä Alias-pelistä poiketen tätä Aliasta ei pelata joukkueissa, vaan jokainen liikuttaa omaa nappulaansa. Lapsille ja aikuisille on omat sanaselityskortit. Lisäksi aikuiset voivat joutua ottamaan myös Villin kortin, joka tekee selittämisestä hupaisasti haasteellisempaa. Perhe Alias takaa laatuviihdettä koko perheelle!

25,00 € (31,20 €)

Vuoden peli 2012! 16 kaksipuolista kirjainpelilaattaa, jotka laitetaan ruudukoksi pöydälle. Yhdistelmiä on lähes rajattomasti.

Tarkoitus on löytää sanoja, jotka voivat luikerrella pelilaudalla miten vain. Edellisen kirjaimen pitää aina koskettaa seuraavaa - suuntia on 8. Pelissä 2 eri peliversiota. Kisa ylhäältä alas tai sivulta toiselle. 

2-6 pelaajaa, yli 8-vuotiaille!


24,00 € (28,00 €)
Kaikki, jotka ovat lapsuudessaan tutustuneet peliin, isoisät ja -äidit, heidän lapsensa nykyisinä vanhempina - haluavat siirtää perinteen jälkikasvulleen. Ehkäpä juuri siksi, että Afrikan Tähdessä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan hyvältä lasten lautapeliltä: Jännitystä, ajattelua, keskittymistä,...Samalla se kehittää lapsen motoriikkaa ja sosiaalisia taitoja. Kukapa ei muistaisi katkeruutta kun rosvo vei rahat tai riemua, kun sai Afrikan Tähti -jalokiven Cairoon tai Tangieriin...
13,00 € (15,30 €)
Tässä tietopelissä kysymykset on jaettu kahteen vaikeustasoon: toisessa on kysymyksiä nuoremmille pelaajille, toisessa vanhemmille. Jokaisessa kortissa on kuusi kysymystä – mitä useampaan peräkkäiseen kysymykseen vastaat oikein, sitä enemmän pisteitä voitat. Pelaaja, joka kerää eniten pisteitä, voittaa. Mutta varo vastaamasta väärin kysymyksiin, sillä tällöin menetät arvokkaita pisteitä!

22,00 € (26,00 €)