Perhepelit

Koko perheen 40-vuotias peliklassikko. Kimble on helppo ja jännittävä suosikkipeli, joka sopii kaikille 5-vuotiaasta ylöspäin. Pelaajat valitsevat itselleen neljä samanväristä pelinappulaa. Tavoitteena on kuljettaa kaikki pelinappulat ensin pelilaudan ympäri ja lopuksi maaliin. Varo, ettei kukaan syö nappulaasi tai joudut kiertämään koko pelilaudan uudelleen!
12,90 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kuka palauttaa Roope Ankan Ensilantin takaisin Rahasäiliöön? Tämä huikea lautapeli on tuotettu yhteistyössä supersuositun Aku Ankka -lehden kanssa. Pelissä kierretään Ankkalinnaa ja tavataan tuttuja ja hieman oudompiakin hahmoja vuosien varrelta. Tiedätkö sinä, minkä niminen on Ankkalinnan poliisimestari? Ketkä kaksi taistelevat usein Roope Ankan kanssa maailman rikkaimman ankan tittelistä? Entä mihin elintarvikkeeseen Karhukoplan jäsen 176-761 on hulluna? Perheen paras ankisti esiin!
19,50 € (22,50 €)
Pelin ajatuksena on muodostaa ruudukkoon kortin ilmoittama kuvio värikuutioista ennen kuin aika loppuu. Koska elektroninen ajastin hälyttää sattumanvaraisesti, kenenkään ei kannata hidastella tahallaan. Kuviokorttien lisäksi pakasta voi nostaa ohitus- tai suunnanvaihtokortin, jotka lisäävät pelin jännitystä entisestään. Kenellä on nopeimmat näpit ja viileimmät hermot – ottakaa selvää Doton avulla!
24,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Taas on suuren lohikäärmeiden taiston aika! Hallitse lohikäärmettäsi ja syökse tulta Suurpedon niskaan tässä jännittävässä taitopelissä. Joka kerta kun osut toiseen lohikäärmeeseen, omasi kasvaa. Voittaja on se pelaaja tai joukkue, jolla taistelun lopussa on pisin lohikäärme. Laadukkaat puiset peliosat takaavat kestävää jännitystä pelikerrasta toiseen!
18,20 €
Kaikki varmasti tuntevat piikkimatoilla makailevat fakiirit, mutta tämän pelin fakiirit ovatkin hieman eri tyyppiä – he kiemurtelevat mieluiten piikkien välistä! Kuka pystyy ensimmäisenä asettelemaan piikit juuri omalle fakiirilleen sopivaksi, jotta hän uskaltautuu ulos pukuhuoneestaan? Faqir on koko perheen pelinautinto, jossa pärjää terävällä hahmottamiskyvyllä, kevyellä strategisella ajattelulla ja ripauksella onnea!
25,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Milloin viimeksi joit mehua pillillä? Milloin viimeksi näit tuulimyllyn? Milloin viimeksi... on hauska seurapeli, jossa pelaajat vastaavat tämäntyyppisiin kysymyksiin muiden pelaajien yrittäessä arvata oikeaa ajankohtaa. Mitä lähemmäs oikeaa vastausta arvaat, sitä nopeammin pääset etenemään kohti maalia. Milloin viimeksi…? viihdyttää ja yllättää!
26,50 €
Odin’s table (Odinin pöytä) on strateginen lautapeli, jossa kaksi pelaajaa kamppailee voitosta apunaan muinaisten viikinkijumalten voimat. Pelaajat pyrkivät liikuttamaan nappuloitaan vastapelaajan linnakkeeseen. Voittaja on se pelaaja, joka saa ensimmäisenä saa perille kolme omaa nappulaansa. Käytä Odinin ylivertaista voimaa, Lokin nokkeluutta ja 8 muuta jumalhahmoa voittaaksesi vastapelurisi tässä taktiikan ja bluffin täyteisessä strategiapelissä!
17,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Original Alias on hauska sanaselityspeli, jossa tavoitteena on selitysten ja vihjeiden avulla saada pelikumppani nopeasti arvaamaan kyseessä oleva sana. Mukana on myös vaikeampia selitettäviä sanoja sekä täysin uudenlainen Special Alias! Original Alias sisältää yhteensä kaksi peliä ja jopa 4 800 selitettävää sanaa, selittäminen on siis tuplasti hauskempaa!
22,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Heitä puisia palikoita ja yritä osua kehän sisällä oleviin puupalloihin. jokaisesta kehän ulkopuolelle saamastasi pallosta voitat pallon pohjaan merkityn pistemäärän. Toimii erinomaisesti myös joukkuepelinä!
24,60 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Suosittu koko perheen kuva-arvoituspeli. Peli sisältää 300 sanakorttia, joissa kussakin on 6 eri sanaa aihealueittain. Tiimalasi määrää piirtämiseen käytettävän ajan ja arpakuutio piirrettävän sanan aihealueen. Muilla pelaajilla on mahdollisuus arvata sanaa niin kauan, kunnes tiimalasin hiekka on valunut loppuun. Oikeasta arvauksesta saa pisteitä, joiden mukaan edetään pelilaudalla!
19,50 €
Tässä jännittävässä pelissä pelaajat yrittävät päästä käsiksi Mustaparran aarteeseen. Merirosvonoppa ilmoittaa, mitä pelaajien noppia heitetään, omia vai muiden pelaajien. Tavoitteena on olla se pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet kun Mustaparta ilmestyy: tämä pelaaja saa osan merirosvon kulta-aarteesta. Eniten kolikoita kerännyt pelaaja voittaa!
24,20 €
Milla Magia on loihtinut Roope Ankan kopioita aihuttaakseen hämmennystä kaupungissa. Todista olevasi aito Roope ansaitsemalla eniten rahaa! Osta osakkeita, kerää käteistä ja kartuta kultavarojasi oman strategiasi mukaisesti. Osaatko tinkiä oikein oikeassa tilanteessa, tai myydä tienaamiasi kultarahoja muille korkeammalla hinnalla?
19,50 €
Tietopeli Suomen suosituimmasta TV-sarjasta. Pelissä testataan pelaajien tietämystä sarjan hahmoista ja tapahtumista. Tiedätkö sinä, mille Jenni on allerginen, tai muistatko, millaisen sormuksen Eero antoi Paulalle? Entä kuka onkaan kuvakortin kaunotar tai komistus? Onko sinussa ainesta Pihlajakadun asukiksi? Pelaa ja ota selvää!
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Pyri ensimmäisenä peittämään kirjaintaulusi A:sta Ö:hön nimetyt kolot luettelemalla mahdollisimman monta sanaa arpakuution valitsemasta aiheesta.
27,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Sarja viihdyttäviä ja kätevän kokoisia tietopelejä koko perheelle. Jokainen peli sisältää 700 haastavaa kysymystä ja vastausta, jotka perustuvat hauskoihin ja jännittäviin teemoihin. Pelit oppii nopeasti ja niitä on helppo pelata. Pelien tavoitteena on kerätä 7 pelimerkkiä vastaamalla oikein seitsemään kysymykseen. Mitä enemmän tiedät, sitä nopeammin olet tiellä voittoon!
10,70 €
Hauska ja opettavainen, aina ajankohtainen korttipeli, joka käsittää kaikki itsenäiset valtiot pääkaupunkeineen. Peli sisältää 200 lippukorttia, maailmankartan sekä paljon tietoa jokaisesta maasta. Lippupeli sopii mainiosti niin automatkoille, junaan ja lentokoneeseen kuin kesämökeillekin!
15,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Atlantic Triangle on jännittävä kaupankäyntipeli jossa eurooppalaiset 1700-luvun kauppalaivastot kilpailevat rahasta ja maineesta! Atlantin valtameri ja sen yhdistämät kolme maanosaa toimivat pelikenttänä armottomalle kilpailulle rahasta ja maineesta. Myrskyjä, merirosvoja sekä samaa päämäärää tavoittelevia kilpailijoita uhmaten pelaajat pyrkivät kauppamahtinsa kasvattamiseen ja vastustajiensa lopulliseen voittamiseen. Taitavan kauppiaan on seurattava kysynnän ja tarjonnan muodostamia markkinoita ja uskallettava ottaa riskejä kiriessään kilpailijoidensa ohi matkalla kohti suuruutta.
29,40 €
Olisitko sinä ystäviesi mielestä porukan paras vaihtoehto Oscar-gaalan juontajaksi? Totuus selviää kun äänestyslaput paljastetaan. Arvaa saitko joitakin ääniä, kaikki äänet vai et yhtään – oikeasta arvauksesta saat pisteitä! Black Box tuo vauhtia illanistujaisiin, ja saat selville mitä ystäväsi sinusta todella ajattelevat!
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Metal Mania Alias - raskaansarjan sanaselityspeli! Metal Mania Alias tarjoaa metallimusiikin luvattuun maahan vihdoinkin oman odotetun metallikansan pelin. Metal Mania Alias on hauskalla tavalla – pilke silmäkulmassa toteutettu sanaselityspeli, jossa tavoitteena on selitysten ja vihjeiden avulla saada pelikumppani nopeasti arvaamaan kyseessä oleva ”metallinmakuinen” sana. Metal Mania Alias sisältää 1800 sanaa kuudessa eri ryhmässä. Peli joka takaa varmasti hauskaa moniin illanistujaisiin!
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Haluatko haastaa harmaat aivosolusi? Oletko keskivertoa kekseliäämpi? Lähenteleekö AÖ:si huippulukemia? Nero Alias - astetta älykkäämmille selittäjille! Peli tarjoaa vauhtia, hauskoja sanoja ja neronleimahduksia - taistelu tiimalasia vastaan voi alkaa!
14,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje