Noppapelit

Vanhat tuttu noppapeli, jota pelataan kuudella arpakuutiolla. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman monta erilaista arpakuutioyhdistelmää. Kun pistelehtiön sivu on täytetty, voittaja on se, jolla on eniten pisteitä.
4,30 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Vanhat tuttu noppapeli, jota pelataan viidellä arpakuutiolla. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman monta erilaista arpakuutioyhdistelmää. Kun pistelehtiön sivu on täytetty, voittaja on se, jolla on eniten pisteitä.
3,90 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Peli, jossa sikoja heitetään kuin noppia ja niiden eri asennoista saa eri määrän pisteitä. Tavoitteena on saada kokoon 100 pistettä.
11,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Suositut noppapelit -setti sisältää kaiken, mitä tarvitset mukavaa peli-iltaa varten. Pelipakkaus sisältää säännöt yli 20 noppapeliin, joista osa on vanhoja tuttuja pelejä ja osa uudempia. Mukana tulevat myös kaikki pelaamiseen vaadittavat tarvikkeet, mm. 6 tavallista arpakuutiota, 5 pokeri-arpakuutiota sekä pelimerkkejä. Astu noppapelien jännittävään maailmaan!
9,70 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Saatavana Yatzy-peleihin.
1,80 € (2,00 €)

Noppapelien kestosuosikkia on helppo pelata, ja seurassa siitä muodostuu jännittävä kilpajuoksu, kun pelaajat yrittävät kerätä mahdollisimman korkeat pisteet.

Taitavalla taktikoinnilla ja hyvällä tuurilla löytyy tämänkin pelin voittaja. Sattuma ja taito ratkaisevat, ja niistähän hyvät pelit muodostuvat.

Sisältö: 5 arpakuutiota, pistetaulukko, säännöt ja kynä.

Yli 2-pelaajaa, yli 7-vuotiaille! 


5,00 € (5,50 €)