Lastenpelit

Kuka kerää eniten suklaanappeja? Riemastuttavan hauska muistipeli perheen pienimmille! Leikki-ikäisten suosikkipeli, jossa Pop-O-Matic-noppa näyttää, nostatko kirsikan vai maapähkinän. Pelissä on hauskuuden lisäksi myös jännitystä: varo suklaata ahmivaa toukkaa! Eniten suklaanappeja kerännyt on tietysti voittaja!
13,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Ilmaisukykyä kehittävä lastenpeli. Hauska sana- ja kuvaselityspeli, jossa sinun pitää arvata, mitä kuvaa pelikumppanisi yrittää selittää. Pelikumppani antaa korttien kuviin liittyviä vihjeitä ja sinä yrität arvata mahdollisimman monta kuvaa oikein ennen kuin tiimalasin hiekka valuu loppuun.
19,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kuka saa ensimmäisenä valmiiksi kummituslinnan tornin? Etsi ja kerää lepakoita aavemaisista laatoista, mutta varo aurinkoa! Yritä samalla salaa selvittää, missä laatoissa kolme pientä aavetta piileskelevät. Jos paljastat ensimmäisenä kaikki kolme aavetta, voitat kierroksen ja voit vaihtaa keräämiäsi lepakoita linnan osiin. Pelin voittaa se, joka ensimmäisenä kerää 6 erilaista kummituslinnan osaa ja rakentaa oman torninsa valmiiksi.
10,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Mahtava kokoelma riemastuttavia koko perheen pelejä. – Ota mukaan vaikkapa piknikille tai mökkireissulle! Sisältää Tikapuupelin, Humpuuki-partypelin, runsaasti eri vaikeustasojen sudokutehtäviä, Yatzy-nopat ja -lehtiön sekä upeat Suomi-pelikortit. Samaan pelipakettiin ladattu nyt tuhti määrä pelejä kaikenikäisille!
14,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Muumi Alias -pelissä selitetään sanoja ja kuvia parille tai joukkuetoverille. Tarkoituksena on saada heidät arvaamaan, mitä sanaa yrität selittää – voit käyttää esimerkiksi vihjeitä tai vastakohtia, mutta et arvattavaa sanaa! Joukkue siirtyy pelilaudalla eteenpäin oikein ratkaistujen sanojen määrän verran, ja ensimmäisenä maaliin tullut joukkue voittaa.
23,30 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Trivoli on mukaansatempaava ja yksinkertainen peli, josta nauttii koko perhe! Pelin upea rakenne tarjoaa kaksi erinäköistä peliä; käännät vain karusellin ympäri ja voit pelata toisella kolmitasoisella pelilaudalla. Käännä vuorollasi yhtä karusellin tasoista ja yritä muodostaa oma salainen hahmosi tai kuvayhdistelmäsi. Varo kuitenkin muodostamasta väärää kuvaa, jolla saatat auttaa toisen pelaajan voittoon! Peli opettaa hahmottamiskykyä ja loogista ajattelua tavalla, joka saa lapsen haluamaan pelata peliä uudestaan ja uudestaan!
20,80 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Lasten Yatzy-peli 2-5 pelaajalle. Sisältää 5 Nalle Puh -hahmoarpakuutiota, yatzy-kupin ja oman pistetaulun jokaiselle pelaajalle. Yritä saada 5 samaa hahmoa heittämällä arpakuutioita 3 kertaa peräkkäin, ja keräät suuren pistepotin!
13,20 €
Tässä helpossa ja hauskassa pelissä lapset oppivat yhteenlaskua, käyttämällä numeroita yhdestä kymmeneen. Pelaajat muodostavat pareja korteista, joista toisessa on laskutehtävä ja toisessa vastaus. Oikeat parit on helppo tarkistaa korttien samasta reunaväristä.
6,80 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Ludo on hauska ja yksinkertainen peli, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Pelaajat pyrkivät kuljettamaan pelinappulansa pelilaudan reittiä pitkin maaliin. Pelissä tarvitaan arpaonnea mutta myös hiukan taktikointia!
10,60 €
Suosittu koko perheen kuva-arvoituspeli nyt lasten versiona! Yhteensä 600 piirrettävää sanaa. Jokaisessa kortissa on yksi kuvitettu sana nuorimpia lapsia varten ja 3 sanaa jaettuna seuraaviin aihealueisiin: Esineet, Eläimet ja luonto sekä Nimet ja hahmot. Piirtäkää vuorotellen sanoja arpakuution määräämistä aihealueista. Arvaa oikein mitä muut pelaajat piirtävät ja pääset eteenpäin pelilaudalla! Ensimmäinen maaliruutuun saapuva pelaaja voittaa.
19,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Tässä pelissä yrität saada muut pelaajat arvaamaan korttisi sanan piirtämällä. Kortit ovat kuvitettuja, joten peli sopii myös nuoremmille lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea. Jos joku arvaa oikein mitä sanaa yrität piirtää, pääsette molemmat etenemään kohti maalia rastittamalla ruutuja pelilautalehtiöltänne. Matkakokoinen koko perheen Piirrä ja arvaa tuo riemua reissuille!
6,80 €
Kuka ehtii ensimmäisenä kerätä lelupalapelinsä kaikki kuusi osaa? Päästäkseen käsiksi palapeliosiin pelaajien täytyy suorittaa erilaisia tehtäviä, kuten vihellellä nauramatta tai yrittää nopeimmin keksiä tietyllä kirjaimella alkava eläin. Tenavataiturit on hauska ja vauhdikas peli, jossa kukaan ei istu paikallaan pitkään!
19,70 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Käännä vuorollasi yhtä karusellin tasoista ja yritä muodostaa oma salainen hahmosi tai kuvayhdistelmäsi. Varo kuitenkin muodostamasta väärää kuvaa, jolla saatat auttaa toisen pelaajan voittoon! Peli opettaa hahmottamiskykyä ja loogista ajattelua tavalla, joka saa lapsen haluamaan pelata peliä uudestaan ja uudestaan!
16,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Aja voittajana ruutulipulle. Neljässä osakilpailussa yrität ajaa autoasi mahdollisimman nopeasti ja taitavasti saadaksesi parhaan mahdollisen sijoituksen. Vauhdikas peli, jossa pelaajien kokonaispisteet neljän kilpailun jälkeen ratkaisevat voittajan.
10,80 €
Opi englantia hauskalla tavalla! Kerää entien kortteja kääntämällä niissä olevia sanoja. Vaikeammassa peliversiossa sanojen tulee olla sellaisia, joita voisi käyttää lauseessa.
13,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Hauska peli lapsille, jotka pitävät tietokilpailuista! Junior-versio suositusta Suomi Tietopelistä, helpommilla kysymyksillä, jotka on suunnattu 8-vuotiaasta ylöspäin. Kaikki kysymykset käsittelevät Suomea ja ne on jaettu kuuteen eri aihealueeseen. Peli sisältää yhteensä 1500 kysymystä, paljon kuvakortteja sekä monivalintakysymyksiä. Paljonko tiedät omasta kotimaastasi? Suomi Tietopeli Junior selvittää asian ja parantaa tietämystäsi lähes huomaamatta!
29,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Yhdeksän tuttua ystävääsi Muumilaaksosta kutsuvat Sinut peliin.Mukana on 45 Muumidominokortin lisäksi 20 jokerikorttia.Voit pelata perinteisen dominon lisäksi Jokeridominoa.Upeat pintasuojatut pelilaatat.
9,90 € (11,70 €)
Muumimamma on aikeissa keittää hilloa. Paras hillo tulee tuoreista hedelmistä ja marjoista. Muumimamma pyytää Muumia, Niiskuneitiä, Pikku Myytä ja Haisulia auttamaan raaka-aiheiden etsinnässä. Pelin voittaa se pelaaja, joka muumihahmonsa avustuksella saa ensimmäisenä kaikki hilloon tarvittavat neljä marjaa/hedelmää hillopataan.Koottava pelilauta, 16 hedelmää, hillopata, 4 muumihahmoa, noppa.
8,70 € (10,40 €)
Muumimamma on kadottanut hillokellarin avaimen, jota kuusi pelaajaa etsii. Voittajan tulee lisäksi löytää simpukankuori tai kaksi kaunista kiveä sekä ehtiä ensimmäisenä takaisin Muumitaloon.Pelinappuloina ovat Muumi, Niiskuneiti, Mamma, Pappa, Nuuskamuikkunen ja Nipsu. Nopan lisäksi pelissä on simpukankuoria, kauniita kiviä ja yllätyskortteja.
12,00 € (17,20 €)
Palapeli, jonka avulla lapsi samalla voi opetella aakkosia, tunnistamaan kuvia ja hahmottamaan sanoja.Yli kolmevuotiaille.
3,60 €
Tilapäisesti loppu

sulje