Lastenpelit

Lasten Yatzy-peli 2-5 pelaajalle. Sisältää 5 Nalle Puh -hahmoarpakuutiota, yatzy-kupin ja oman pistetaulun jokaiselle pelaajalle. Yritä saada 5 samaa hahmoa heittämällä arpakuutioita 3 kertaa peräkkäin, ja keräät suuren pistepotin!
9,50 € (13,20 €)
Ludo on hauska ja yksinkertainen peli, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Pelaajat pyrkivät kuljettamaan pelinappulansa pelilaudan reittiä pitkin maaliin. Pelissä tarvitaan arpaonnea mutta myös hiukan taktikointia!
7,00 € (10,60 €)
Tässä pelissä yrität saada muut pelaajat arvaamaan korttisi sanan piirtämällä. Kortit ovat kuvitettuja, joten peli sopii myös nuoremmille lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea. Jos joku arvaa oikein mitä sanaa yrität piirtää, pääsette molemmat etenemään kohti maalia rastittamalla ruutuja pelilautalehtiöltänne. Matkakokoinen koko perheen Piirrä ja arvaa tuo riemua reissuille!
5,00 € (6,80 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Aja voittajana ruutulipulle. Neljässä osakilpailussa yrität ajaa autoasi mahdollisimman nopeasti ja taitavasti saadaksesi parhaan mahdollisen sijoituksen. Vauhdikas peli, jossa pelaajien kokonaispisteet neljän kilpailun jälkeen ratkaisevat voittajan.
8,00 € (10,80 €)
Yhdeksän tuttua ystävääsi Muumilaaksosta kutsuvat Sinut peliin.Mukana on 45 Muumidominokortin lisäksi 20 jokerikorttia.Voit pelata perinteisen dominon lisäksi Jokeridominoa.Upeat pintasuojatut pelilaatat.
9,00 € (11,70 €)
Muumimamma on aikeissa keittää hilloa. Paras hillo tulee tuoreista hedelmistä ja marjoista. Muumimamma pyytää Muumia, Niiskuneitiä, Pikku Myytä ja Haisulia auttamaan raaka-aiheiden etsinnässä. Pelin voittaa se pelaaja, joka muumihahmonsa avustuksella saa ensimmäisenä kaikki hilloon tarvittavat neljä marjaa/hedelmää hillopataan.Koottava pelilauta, 16 hedelmää, hillopata, 4 muumihahmoa, noppa.
8,40 € (10,40 €)
Muumimamma on kadottanut hillokellarin avaimen, jota kuusi pelaajaa etsii. Voittajan tulee lisäksi löytää simpukankuori tai kaksi kaunista kiveä sekä ehtiä ensimmäisenä takaisin Muumitaloon.Pelinappuloina ovat Muumi, Niiskuneiti, Mamma, Pappa, Nuuskamuikkunen ja Nipsu. Nopan lisäksi pelissä on simpukankuoria, kauniita kiviä ja yllätyskortteja.
11,00 € (17,20 €)
Suorita tehtäviä ja elä vuosi elämästäsiTämä on alle kouluikäisille lapsille ja nuorille koululaisille tarkoitettu hauska lautapeli. Pelissä liikutaan noppaa heittämällä ja suoritetaan erilaisia tehtäviä.Pelilautaan on kuvattu yksi kalenterivuosi ja tarkoituksena on, että jokainen pelaaja aloittaa pelin oman syntymäpäivänsä kohdalta ja lopettaa samaan kohtaan.
14,50 € (18,30 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Kuutiopalapeli, jossa on 12 puista kuutiota, joista voi muodostaa kuusi erilaista Viiru & Pesonen-aiheista kuvaa.
6,80 € (8,50 €)

Värikäs Viiru & Pesonen-domino, jota on mahdollista pelata kahdella eri tavalla. Sisältää 45 pelilaattaa. 

7,80 € (11,70 €)
Enni dominossa on 45 luontoaiheista korttia. Lisäksi mukana on Enni-tyttö.
9,90 € (11,30 €)

Otavan klassikosta Mitä Missä Milloin -kirjasta 2006 ilmestynyt myös Junior painos. Tämä peli perustuu kirjan aiheisiin.

Peli sisältää 324 kysymyskorttia, joissa 972 kysymystä ja 972 sanaa, jotka pelaajan tulee ilmentää tunnistettavasti elein (324), kuvin (324) tai sanoin (324). Eleet esitetään näyttelemällä. Äännellä saa, mutta ei selittää sanoin, mistä on kyse. Kuvat piirretään ja sanat selitetään, käyttämällä ko. sanaa tai sananosaa.

Voittaja on se henkilö tai joukkue, joka ensin tietää tai selvittää sanoin, kuvin tai elein kaksi oikeaa vastausta kustakin aihealueesta.

Aihealueita on kuusi:

  • Kirjallisuus, Sarjakuvat
  • Musiikki, TV, Radio, Elokuva, Teatteri
  • Urheilu
  • Harrastukset, Pelit
  • Luonto ja Eläimet
  • Yleistieto 

8,00 € (10,00 €)
Kuka saa ensimmäisenä Bingo-Suoran?

Junior Bingo on suositun peliklassikon lastenversio!
Vuorollaan kukin pelaaja nostaa yhden bingokuvan. Jos sinulla on laatassasi sama kuva, saat laittaa merkin kuvan päälle. Ensimmäinen pelaaja, joka onnistuu saamaan bingo-suoran, voittaa pelin! BINGO!

11,90 € (15,00 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Vauhdikas Cars 2 World GP-peli koostuu kahdesta osakilpailusta, joissa pelaajien tulee ajaa mahdollisimman taidokkaasti ja nopeasti. Ensimmäinen maalissa saa eniten pisteitä, häviäjä vähiten – se, jolla on kahden kilpailun jälkeen eniten pisteitä, voittaa koko Cupin. Nopeus on valttia, mutta taktiikkaakin tarvitaan, sillä jokainen auto joutuu osakilpailun aikana pysähtymään varikolla. Peli sisältää kaksipuoleisen pelilaudan, jonka molemmilla puolilla on jännittävä kilparata!
24,00 € (30,00 €)
Cars 2 –versio suositusta peliklassikosta!
Tämän klassikkopelin idea on yksinkertainen: käyttämällä Pop-O-Matic –noppaa pelaajat liikuttavat neljää Cars 2 –teemaista pelinappulaa lähtöruudusta maaliin. Kun nopan silmäluku on kuusi, saat lähettää uuden nappulan matkaan. Varo, ettei kukaan päädy samaan ruutuun kanssasi tai nappulasi palaa kotipesään! Pelin voittaa se pelaaja, joka saa ensimmäisenä kaikki neljä pelinappulaansa maalialueelle.
15,00 € (19,00 €)
Hakkaraisen aakkospeli mahdollistaa kahden erilaisen muistipelin pelaamisen, jotka molemmat kehittävät muistia. Uutteran unissakävelijän matkassa muisti kehittyy ja samalla opitaan aakkoset. Muistipelin säännöt ovat yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat, joten perheen pienimmätkin voivat osallistua pelin pelaamiseen.
9,90 € (12,00 €)
Vuoden Lastenpeli 2016! Lähde kalaan Muumipeikon kanssa! Laita kaikki kiekot kuvapuoli alaspäin pöydälle. Kukin pelaaja yrittää vuorollaan saada kuvallisen kiekon kalastettua magneettisella Muumipeikkofiguurilla. Jos kiekko ei tartu Muumipeikkofiguuriin, kiekossa ei ole kalaa ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Ohjeet suomeksi ja ruotsiksi. Osat: 1 magneettinen Muumipeikkofiguuri, 30 kaksipuolista kiekkoa, joista 17 on magneettisia ja 13 ei-magneettisia.
9,90 € (13,85 €)
Pikku Kakkosen Postipelissä pelaajat ovat posteljooneja, jotka jakavat kukin postejaan mahdollisimman nopeasti. Laita siis posteljoonihattu päähäsi ja valmistaudu jakamaan kirjeitä, kortteja ja lehtiä niin nopeasti kuin suinkin mahdollista. Pelissä kukin pelaaja yrittää jakaa omat postinsa postilaatikkoon. Mutta varo, vastaan voi tulla vihainen koira. Silloin pitää nopeasti kaivaa koirankeksi esiin, jotta koira saa muuta ajateltavaa ja pääset jatkamaan töitäsi. Ensimmäisenä postinsa jakanut posteljooni voittaa pelin.
15,00 € (19,90 €)
Hyppää junan kyytiin ja etsi puuttuvat matkatavarat neljältä eri asemalta. Liikuta vuorollasi puujunaa, ja etsi oikeat laukut!

• Sisältää korkealaatuiset puiset osat!
• Mobiiliapplikaatio tekee pelistä entistä hauskemman!
• Mukana fantastinen kaksikerroksinen pelilauta.
17,00 € (22,50 €)
Tee taikoja ja heitä tavaroita noidan pataan! Taikasauvakierros ratkaisee, kuka saa kurkata pataan. Arvaavatko muut pelaajat, miksi otukseksi olet muuttunut?

• Tämä ’play-in-the-box’ -peli on täynnä hauskaa ja luovaa toimintaa lapsille.
• Mukana taikasauvat ja upea 3D-noidanpata.
• Kaikki saavat pelata samaan aikaan!
16,00 € (19,90 €)