Kunnaksen lautapelit

assulassa on suuret syntymäpäiväjuhlat. Suuren päivän aattona kaikki on valmiina. Lahjatkin odottavat lastaamista pakettiautoon, jolla ne viedään juhlapaikalle vasta juhlapäivänä. Mutta mitä tapahtuu juhlia edeltävänä yönä? Herra Hakkarainen alkaa unissa kävellessään kantaa lahjoja pakettiautoon, mutta onnistuukin viemään ne kuuteentoista samannäköiseen pakettiautoon, yhden kuhunkin.Nyt jokaisen syntymäpäiväsankarin täytyy etsiä omia pakettejaan.
17,20 €
Mielenkiintoinen muistia kehittävä peli koko perheelle.Herra Hakkaraisen aakkospeli on hauska peli. Uutteran unissakävelijän matkassa muisti kehittyy ja samalla opitaan aakkoset. Aakkoset käydään läpi A:sta Ö:hön Suomen suosituimman kuvakirjatekijän hassujen kuvien kera.
12,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Lähde Viikinkiseikkailuun omalla viikinkilaivallasi. Purjehdus alkaa Saparolahdesta, kiertää Islannin, Viinimaan, Pässivuonon ja palaa Länsisaarten kautta takaisin Saparolahteen. Purjehdus etenee onnenpyörän osoittamien värien saattelemana. Toisinaan saatat joutua pelaamaan kypäräpeliä. Varo silloin ampiaisia! Jos kypäräpelissä kypärän alta löytyy ampiaisia, joudut palaamaan muutaman askeleen taaksepäin parantelemaan pistoksia. Ensimmäinen viikinkilaiva, joka palaa takaisin Saparolahteen on voittaja.Pelilauta on paksua pahvia, koko 62x44 cm ja neliosainen "palapelikiinnityksellä".
9,50 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Uutuuspeli! Perustuu Mauri Kunnaksen juuri ilmestyneeseen kirjaan. Lautapeli, 8 hahmonappulaa ja 2 noppaa, pelilauta kooltaan 41 x 69 cm.Robin Hood ystävineen kulkee Sherwoodin metsissä tarkoituksenaan päästä omasta leiristään aina Nottinghamiin asti viemään sheriffiltä ruokaa, juomaa, aarteita tai jopa sheriffin kruunun. Ensimmäinen pelaaja, joka pääsee lähdöstä maaliin, on voittaja.
19,30 €
Mauri Kunnaksen piirtämät hahmot Vanhaparta, Robert Ronski, Pikku-Pete ja Kissa muuttuvan pelilaudan armoilla! Pelilauta muodostuu laatoista, joita siirretään hetkellisesti ulos pelistä, mikäli noppa niin määrää. Pelaaja, joka ensimmäisenä onnistuu kiertämään omalta kotilaatalta koko kierroksen takaisin kotilaatalle, on voittaja. Peli sisältää 2 noppaa, 4 kotilaattaa, 12 reittilaattaa ja 12 merirosvoa.
15,70 €
Mauri Kunnaksen Kaikkien aikojen avaruuskirjaan perustuva lautapeli pienille ja isoille avaruusmatkailijoille!Avaruus on arvaamaton paikka. Se on äänetön. Siellä vetovoimat vetävät sinua vinksin vonksin. Avaruudessa on kuumaa, kylmää ja hurjia myrskyjä. Neptunuksesta lähteneet myrskyt ovat irrottaneet sakarat useista tähdistä. Ne ovat hajallaan ympäri avaruutta. Pelissä ajetaan ufoilla ja voittaja on se, joka kokoaa sakaroista tähden ja tuo sen ensimmäisenä maahan.
6,30 € (7,50 €)
Tilapäisesti loppu

sulje