Aikuisten pelit

Kuumempi ja haastavampi versio tutusta Parisuhdepelistä! Peliä pelataan pareittain ja vastataan kumppania ja parisuhdetta koskeviin kysymyksiin. Osa haasteista on helppoja ja osa hankalampia – tiedätkö esimerkiksi, mitkä asiat sinussa ärsyttävät kumppaniasi yli kaiken, tai mitä asioita hän toivoisi sinun tekevän? Uskallatko avautua rehellisesti parisuhteenne ylä- ja alamäistä? Entä mitä sellaista kumppanisi tekee, mikä saa sydämesi sykkimään? Aina kun sinun ja kumppanisi vastaukset täsmäävät, pääsette etenemään pelilaudalla. Ensimmäisenä maaliin pääsevä pari voittaa! Peliä voidaan pelata myös kahdestaan.
26,10 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kuinka hyvin oikeastaan tunnet kumppanisi? Parisuhdepeli on leikkimielinen aikuisten peli, joka selvittää tämän sekä monia muita seikkoja parisuhteestanne. Kysymyskategoriat käsittelevät Mennyttä ja tulevaa, Kotia ja parisuhdetta, Rahaa ja työtä sekä tietenkin Rakkautta ja erotiikkaa. Peliä voidaan pelata joko yhden parin kesken tai joukkuepelinä, jolloin jokainen pari muodostaa yhden joukkueen.
22,00 € (24,40 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Hillitön uutuusversio suositusta sanaselityspelistä! Party Aliaksessa selität sanoja joukkuetovereillesi entiseen tapaan, mutta… jos joukkueesi pelinappula pysähtyy Party-ruutuun, ota käyttöön aivan uudenlaiset selityskeinot – kerro hullu tarina, jossa esiintyvät kaikki kortin sanat, kuvaile eri julkkiksia tai selitä sanoja omituisissa asennoissa tai hyppien. Pääset myös selittämään sanoja eri fiiliksillä, esimerkiksi hysteerisesti, vihaisesti, pelokkaasti tai juopuneena. Jos onnistut Party-tehtävässä, joukkueesi saa pyöräyttää bonus-spinneriä ja edetä pelilaudalla nopeammin! Party Alias on hervottoman hauska sanaselityspeli illan- istujaisiin!
26,10 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Rappakalja Extreme taas sisältää viisi täysin uutta ja hervotonta aihealuetta: Päivämäärät, Fiktiiviset hahmot, Lääketiede ja fobiat, Ruoka ja juoma sekä Ulkomaiset sanat ja sanonnat. Huiputa kanssapelaajasi uskomaan hullut selityksesi! Rappakaljassa saat hämätä ja huijata niin paljon kuin uskallat! Pelissä on 400 korttia, joissa on sanoja viidestä eri aihealueesta. Sinun tehtäväsi on selittää, mitä nämä usein omituiset ja hassut sanat tarkoittavat.
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Tupla Rappakaljan aihealueet ovat Sanat, Henkilöt, Elokuvat, Lait ja Alkukirjaimet. Se sisältää kaksi peliä – alkuperäisen ja uuden Rappakaljan – eli siinä on yhteensä 4000 selitettävää sanaa. Huiputa kanssapelaajasi uskomaan hullut selityksesi! Rappakaljassa saat hämätä ja huijata niin paljon kuin uskallat! Pelissä on 400 korttia, joissa on sanoja viidestä eri aihealueesta. Sinun tehtäväsi on selittää, mitä nämä usein omituiset ja hassut sanat tarkoittavat.
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Parisuhdepeli on leikkimielinen aikuisten peli, jossa selviää, miten hyvin pelaajat oikeastaan tuntevat oman kumppaninsa. Peliä voidaan pelata joko joukkuepelinä muiden parien seurassa tai ihan kahdestaan. Jos parin vastaukset täsmäävät toisiinsa, kysymyksen esittänyt pelaaja saa siirtää pelinappulaansa eteenpäin pelilaudalla – voittaakseen parin täytyy edetä maaliin asti. Jos peliä pelaa vain yksi pari, selvitetään kumpi pääsee lähemmäs maalia, eli kumpi tuntee kumppaninsa paremmin.
6,80 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Mikä on sinun strategiasi - yritätkö juoda niin paljon kuin mahdollista vai saada toiset huppeliin? Vastaamalla oikein olutta koskeviin kysymyksiin saat päättää kuka juo seuraavaksi, mutta ennen ryyppyjään pelaajien pitää suorittaa yksi tuopinaluselle kirjoitetuista tehtävistä. Vaahtoavan riemukasta!
14,20 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Kutsu ystäväsi viettämään hauskaa peli-iltaa viininmaistelun parissa! Viinipeli on hauska ja haastava kahden joukkueen peli, jossa yritetään täyttää oma viinikellari mahdollisimman arvokkailla viineillä. Haluttujen viinikorttien voittamiseksi on vastattava oikein viinejä koskeviin kysymyksiin ja selviydyttävä hauskoista haasteista. Mikä on James Bondin lempisamppanja, tai minkä rypäleen maku muistuttaa mustaherukoiden makua? Haasteita tulee tiheään; pystytkö tiimalasin hiekan huvetessa selittämään kortin sanat niin että joukkuetoverisi pystyy arvaamaan ne? Montako viinilasia oli äsken näkemässäsi kuvassa? Viininarvostelusi voi lisäksi tuoda joukkueellesi arvokkaita lisäpisteitä.
31,80 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Lopultakin peli, joka selvittää sukupuolten paremmuusjärjetyksen! Mittaus tapahtuu muun muassa katsomalla kuinka hyvin iskupora istuu naisten käsiin ja kuinka hyvin miehet tunnistavat terveyssiteiden merkit ja mallit. Mies- ja naisjoukkueet eteneveät laudalla vastaamalla oikein vastakkaisen sukupuolen maailmaa käsitteleviin kysymyksiin. Lisämaustetta tuo hullunkurinen ihmisuhdemakeli, pora-kaulin-vesi-haaste, helpommat Safe Sex-kysymykset ja seli-seli-selitykset. Supersuosittuun visailuformaattiin perustuva peli on toteutettu yhteistyössä radio NRJ:n kanssa.
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Tässä pelissä oikein laulaminen ei ole yhtä tärkeää kuin vakuuttavasti laulaminen. Tavoitteena on edetä omasta suihkusta paikallisten kuppiloiden ja karaokeristeilyjen kautta aina karaokemestariksi. Matkalla pääset esittämään tunnettuja kappaleita mitä erikoisimmilta levyiltä. Osaatko kuullostaa merisairaalta tai siltä, että saippua on juuttunut kurkkuusi? Muut pelaajat toimivat tuomareina, ja joutuvat itse esittämään kappaleen vakuuttavammin mikäli pitävät suoritustasi ala-arvoisena. Peli on toteutettu yhteistyössä iskelmäradion kanssa.
25,00 € (29,40 €)
Komein huvijahti, nopein auto, vetävin puoliso ja loistokkain talo – kerää kaikki ylellisyydet ja saa naapurisi kasvot vihertämään kateudesta pitäen heitä samalla tiukasti silmällä. Muista kuitenkin että mahtavinkin valtakunta voi hajota, joten varo ilkeää anoppia! Tässä pelissä saat kohdella naapureitasi niin kuin mielesi on aina tehnyt muttet ole kehdannut!
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


MITÄ YSTÄVÄSI SANOISIVAT?
Sano suoraan! on peli, jossa kannattaa käyttää mielikuvitusta! Vuorotellen jokaiselta pelaajalta kysytään kysymys, mutta vastaaja ei olekaan itse pelaaja: muut vastaavat kysymykseen pelaajan puolesta! Ennen kuin pelaaja paljastaa mieleisensä vastauksen, muut pelaajat saavat vielä lyödä vetoa sen vastauksen puolesta, jonka he uskovat hänen valitsevan. 3-8 pelaajaa, yli 14-vuotiaille!
29,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Radio NRJ:n kanssa yhteistyössä tuotettu Isäntä vastaan Emäntä saa lisäpotkua upeasta Silmäpelistä!
Naisten ja miesten joukkueiden tehtävänä on tarkastella isoja kuvakortteja ja painaa mieleen mitä kuvassa on. Tarkastelun jälkeen joukkueet esittävät toisilleen kysymyksen kuvasta. Joukkue, joka kerää eniten pisteitä, voittaa! Yli 2-pelaajaa, yli 18-vuotiaille!

19,40 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Hellapoliisi korttipeli on herkullinen korttipeli, joka perustuu supersuosittuun Hellapoliisi-reseptisivustoon. Mistä raaka-aineista syntyy kuningattaren lettulotta? Tässä herkullisessa korttipelissä pelaajien tehtävänä on yhdistää oikea raaka-aine oikean ruokaohjeen kanssa. Haasta muita pelaajia, epäile heidän ruokatietämystään ja varasta reseptikortteja heidän käsistään! Pelaaja, joka kerää eniten reseptikortteja, voittaa pelin! Nauti maittavasta illasta ystäviesi kanssa!
Yli 2 henkilöä, yli 9-vuotiaille!

16,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Tässä tulee täysi-ikäisille tarkoitettu peliputki, joka sisältää seitsemän aikuisten suosimaa seurustelupeliä sääntöineen. Nopan heitto, korttipelien pelaaminen ja virvokkeiden siemailu yhdistyvät tässä hulvattomassa paketissa, josta riittää iloa koko porukalle! Huikka-peli sammuttaa – janonkin. Yli 2-pelaajaa, yli 18-vuotiaille!

19,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Luurangot kaapista on paljastava lautapeli, jossa pelaajat jakavat synkkiä salaisuuksiaan, mieltymyksiään ja ajatuksiaan muiden pelaajien kanssa. Vuorollaan jokainen pelaaja nostaa kortteja, joihin on kirjoitettu joko esineitä, ihmisiä tai asenteita. Pelaaja asettaa nämä mieleiseensä järjestykseen ja muut pelaajat yrittävät arvata, mikä tämä järjestys on. Eniten oikein arvannut pelaaja pääsee etenemään pelilaudalla muita nopeammin! Pelaaja, joka onnistuu kiertämään pelilaudan ensimmäisenä, voittaa, mutta... voittaakseen hänenkin pitää paljastaa ainakin yksi luuranko omasta kaapistaan! 3-6 pelaajaa, yli 15-vuotiaille!

25,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Hellapoliisi-peli perustuu samannimiseen, huippusuosittuun internet-blogiin, joka keskittyy erilaisten ruokareseptien jakoon. Vastaa ruoka-aiheisiin kysymyksiin, opi lisää erilaisista ruokakulttuureista ja selitä ruoka-aiheisia sanoja. Viihdyttävä peli illalliskutsuille!

Ikä suositus: 12+
Pelaajat: 4-8
Pelin kesto: 60+


25,00 €
Tilapäisesti loppu

sulje


Miten hyvin tunnet ystäväsi? Entä miten hyvin tunnet itsesi? Tämä terapiaistunto sopii mainiosti hauskaan illanviettoon ystävien kesken. Käy läpi kuusi elämänvaihetta ja vastaa hauskoihin ja valaiseviin kysymyksiin jokapäiväisestä elämästä. Saatat joutua muiden pelaajien kanssa ryhmäterapiaan ja kuulla yllättäviäkin paljastuksia. Pelin voittaa pelaaja, joka onnistuu voittamaan aivolohkon jokaisesta elämänvaiheesta ja ehtii ensimmäisenä maaliin.
28,00 €
Tässä uudessa pelissä sukupuolet saavat käydä hulvattomaan taisteluun, mutta voittaa voi vain, jos tietää miten vastakkainen sukupuoli ajattelee. Selitä sanat ja yritä päästä maaliin ensimmäisenä!

• Hulvattoman hauska versio klassisesta Alias-pelistä!
• Pelaajat saavat käyttää mielikuvitustaan ja huumorintajuaan.
• Sisältää 1200 sanaa sekä mies- että naiskategoriassa!
22,70 €