Aikuisten pelit

Tässä pelissä oikein laulaminen ei ole yhtä tärkeää kuin vakuuttavasti laulaminen. Tavoitteena on edetä omasta suihkusta paikallisten kuppiloiden ja karaokeristeilyjen kautta aina karaokemestariksi. Matkalla pääset esittämään tunnettuja kappaleita mitä erikoisimmilta levyiltä. Osaatko kuullostaa merisairaalta tai siltä, että saippua on juuttunut kurkkuusi? Muut pelaajat toimivat tuomareina, ja joutuvat itse esittämään kappaleen vakuuttavammin mikäli pitävät suoritustasi ala-arvoisena. Peli on toteutettu yhteistyössä iskelmäradion kanssa.
19,00 € (29,40 €)
Miten hyvin tunnet ystäväsi? Entä miten hyvin tunnet itsesi? Tämä terapiaistunto sopii mainiosti hauskaan illanviettoon ystävien kesken. Käy läpi kuusi elämänvaihetta ja vastaa hauskoihin ja valaiseviin kysymyksiin jokapäiväisestä elämästä. Saatat joutua muiden pelaajien kanssa ryhmäterapiaan ja kuulla yllättäviäkin paljastuksia. Pelin voittaa pelaaja, joka onnistuu voittamaan aivolohkon jokaisesta elämänvaiheesta ja ehtii ensimmäisenä maaliin.
24,00 € (28,00 €)
Tilapäisesti loppu

sulje


Tässä uudessa pelissä sukupuolet saavat käydä hulvattomaan taisteluun, mutta voittaa voi vain, jos tietää miten vastakkainen sukupuoli ajattelee. Selitä sanat ja yritä päästä maaliin ensimmäisenä!

• Hulvattoman hauska versio klassisesta Alias-pelistä!
• Pelaajat saavat käyttää mielikuvitustaan ja huumorintajuaan.
• Sisältää 1200 sanaa sekä mies- että naiskategoriassa!
18,00 € (22,70 €)